T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ESENLER - Kazım Karabekir İmam Hatip Ortaokulu

OKULUMUZ KANTİN İHALESİ 23.02.2024 -10:00'DA ESENLER İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDE YAPILACAKTIR.

OKULUMUZ KANTİN İHALESİ 23.02.2024 -10:00'DA ESENLER İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDE YAPILACAKTIR.

1-İhale Konusu Hakkında Bilgiler 

Pazarlığa konu olan kantinin bulunduğu 

A) Okul Ad      : Kazım Karabekir İmam Hatip Ortaokulu

B) Bulunduğu İlçe      : Esenler

C) Kantin ve Yemekhanem Muhammen Bedel 

      Tespit Komisyonunca Aylık Ücret  : 6500 TL

D) İhalenin Yapılacağı Yer       : Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

E) İhalenin Yapılacağı Tarih ve Saat     : 23.02.2024 -10:00'da

F) Öğrenci Sayısı        : 971

G) Sabit Tesis Bedeli (Demirbaş)           : 0

H) İhaleye iştirak edenler okullarda bulunan kantin, açık alan ve salonları işletme (kiralama şartnamesi ve eki genel şartlarının tüm maddelerinin önceden okumuş ve aynı kabullenmiş sayılırlar.) 

2-İhaleye Katılmak İsteyenler ihale ile ilgili şartnameyi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Ziraat Bankası Üçyüzlü şubesi TR110001002405011757515022 Nolu okul Aile kantin hesabına 750 TL (yediyüzelli) yatırdıktan sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden temin edebileceklerdir. 

3-İhaleye Katılacak Kişilerde Aranacak Şartlar 

A) T.C. Vatandaşı Olmak

B) Yüz kızartıcı bir suçtan hüküm giymemiş olmak. (6 aylık arşiv kaydı.)

C) Başka bir kantin işletiyor olmamak. ( kantinciler odası başkanlığından)

D) İhaleye bizzat katılacaktır. (Vekalet ile ihaleye girilmeyecektir. )

E) İhaleden men yasağı almamış olmak.

F) Şirketler, Dernekler, Vakıf ve Birlikler ihaleye katılamazlar. 

4-İhale Komisyonuna Verilecek Evraklar.

A) Yerleşim Yeri Belgesi (Son  6 Aylık)

B) Nüfus Cüzdanı Sureti (Fotokobi)

C) Adli Sicil Belgesi (Arşiv Kayıtlı ve Son 6 Aylık )

Ç) Vergi Borcu 

D) Şartname Alındı Dekontu

E) Adına kayıtlı okul kantin işletmesi olmadığına ve ihalelerden yasaklama kararı bulunmadığına dair belge (ilgili Esnaf Odasından ) başka kantin işlettiğinin ve ihaleden men yasağı olduğunun anlaşılması halinde kira sözleşmesi tek taraflı fesih edilip kantin tahliye edilir. Geçici teminatı hazineye kaydedilir. (İhale ilanı süresince alınan alınan evrak olmalı)

F) Kantin kiralama ihalelerinde katılımcılardan 05.06.1986 tarihli ve 3308 sayılı mesleki eğitim kanunun hükümlerine göre kantincilik alınında alınmış ustalık belgesi veya iş yeri açma belgesi sahibi olma şartı aranır. Ancak katılımcıların hiçbirinde ustalık belgesi veya iş yeri açma belgesi bulunmaması halinde kalfalık kurs bitirme belgelerinden en az birine sahip olma şartı aranır. (ihaleye ustalık, iş yeri açma, kalfalık ve kurs bitirme belgelerinin asılları verilecektir.)

G) Geçici teminat okul aile birliğinin Ziraat Bankası Atışalanı Şubesi TR250001002134617869915002 İban nolu hesabına aylık muhammen bedelinin 8,5 ayılık tutarının %3 ne tekamül eden 1657,50 TL yatırıldığına dair dekont.

H) İhalesi yapılacak olan Kazım Karabekir İmam Hatip Ortaokulu ihalesine katılacak kişinin servis taşımacılığının yapmadığına dair yazı (okul müdürlüğünden alınacaktır. İhale  ilanı süresince alınan evrak olmalı)

5-İhaleye katılmak isteyen gerçek kişi katılımcılar 4. Maddede yer alan belgeleri iki dosya halinde asıl ve fotokobi olmak üzere hazırlanarak 22 Şubat 2024 Perşembe günü saat 17:00'ye kadar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Destek Hizmetleri Bölümüne elden teslim edeceklerdir. İştirakçilere evrak teslim alındı belgesi verilecektir. 

6- İhaleye ihale şartlarını taşımayanlar kabul edilmeyecektir. 

 

7- Bu ilan 22 Şubat 2024 Perşembe günü saat 17:00'ye kadar Kazım Karabekir İmam Hatip Ortaokulu, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığının web sayfalarında veya ilan panolarından asılı kalacaktır. 

 

8- İşletme süresi sonra ermeden kendi isteğiyle kantin işletmesini bırakan veya fesih yoluyla bıraktırılan kantin kantin işletmecisinin kendisi eş ve çocukları ile 2. Derecede kan ve sıhri hısımları aynı okulun yeni yapılacak kantin ihalesine katılamazlar.

 

9- Taksirli suçlar ile tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla basit ve nitelikli zimmet irtikap rüşvet hırsızlık dolandırıcılık sahtecilik inancı kötüye kullanma dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı resmi ihale ve alım - satımlara fesat karıştırma Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunanlar kamu haklarından yoksun bırakılanlar ihalelere katılamazlar.

İHALE KOMİSYONU

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 19.02.2024 - Güncelleme: 19.02.2024 15:52 - Görüntülenme: 191
  Beğen | 0  kişi beğendi